Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/biolpqsy/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 63

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/biolpqsy/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 73

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/biolpqsy/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 89

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/biolpqsy/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 102

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/biolpqsy/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 111

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/biolpqsy/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 40

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/biolpqsy/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 51

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/biolpqsy/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 68

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/biolpqsy/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 82

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/biolpqsy/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 91
A do të kandidojë Gledian Llatja sërish në zgjedhjet e ardhshme. Ja si përgjigjet Kryetari i Bashkisë Elbasan. – BioLajm
Categories
LAJM

A do të kandidojë Gledian Llatja sërish në zgjedhjet e ardhshme. Ja si përgjigjet Kryetari i Bashkisë Elbasan.

Mbrëmjen e djeshme kryetari i bashkisë Elbasan ishte i ftuar në emisionin televiziv De Facto  dhe për më shumë se 30 minuta i është përgjigjur pyetjeve të moderatores Bruna Kerçyku.

Gledian Llatja ka treguar për projektet e realizuara të bashkisë, por edhe për ato projekte që janë në zbatim apo ende nuk kanë filluar.

Gjithashtu përveç të tjerash Llatja u pyet nëse do të kandidonte sërish në zgjedhjet e ardhshme lokale dhe përgjigje e tij ishte:

“Ne kemi punë për të bërë. Vendimarrja e kandidimit merret nga strukturat e Partisë Socialiste. Propozohet nga asambleja e Partisë Socialiste, merret nga Kryesia e Partisë Socialiste. Statuti i Partisë ka një sërë procedurash për zgjedhjen e kandidatit për kryetar të Bashkisë Elbasan.

Unë besoj se kam bërë një punë të mirë, i kam ndenjur pranë qytetarëve gjatë gjithë kësaj kohe, kemi nisur projekte zhvillimore për qytetin.

Jo vetëm projekte për zgjidhjen e problematikave infrastrukturore, por për zhvillimin ekonomik total të qytetit, (me automotoparkun, me zonën e re ku disa kompani po kërkojnë për zbulimin e naftës, me zonën industriale, me zhvillime të tjera që po merr qyteti në aspektin bujqësor të tregjeve të përbashkëta, të zhvillimit të kooperativave në zonat bujqësore, për menaxhimin e mbetjeve dhe për të gjithë gjërat e tjera) ne kemi filluar dhe po vazhdojmë një punë të mirë për qytetin dhe qytetarët e Elbasanit, për fëmijët tanë, që të rriten sa më mirë dhe sa më të shëndetshëm.