Categories
LAJM

Ëndrra Amerikane. Ja kur hapet sot dhe si mund të aplikoni për Lotarinë. Njoftimi

Sot nis aplikimi për Lotarinë Amerikane. Qytetarët shqiptarë mund të aplikojnë për Programin DV-2024. Aplikimet për lotarinë përfundojnë në datën 8 nëntor 2022 në orën 18:00.

Njoftimi i plotë

Regjistrimi elektronik për lotarinë DV-2024 do të rifillojë të mërkurën, më 5 tetor 2022 në mesditë 12:00, Ora Ditore Lindore (EDT) (GMT-4) dhe do të mbyllet të martën, më 8 nëntor 2022, në mesditë 12:00 Ora Standarte Lindore (EST)(GMT-5).

Aplikantët mund të kryejnë aplikimin elektronik në faqen zyrtare të E-DV, gjatë periudhës së regjistrimit. Udhëzimet e DV janë gjithashtu në dispozicion në faqen e internetit të Departamentit të Shtetit.

Për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV-së.