Categories
LAJM

Ujësjellësi Elbasan ka një njoftim të rëndësishëm për qytetarët: Merrni masa për ujë në këto dy zona…

Ujësjellës Kanalizime Elbasan njofton qytetarët se për shkak të një avarie që ka ndodhur në linjën e transmetimit të rrjetit të ujësjellësit, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në orarin e drekës, në Zonën Veriore dhe Qendrore të qytetit!

📢 ɴᴊᴏꜰᴛɪᴍ!

Në datë 05/10/2022 do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në orarin e drekës, në Zonën Veriore dhe Qendrore të qytetit!

Ju lutem merrni masa për të siguruar rezervat ujore të nevojshme.

𝒥𝓊 𝒻𝒶𝓁ℯ𝓃𝒹ℯ𝓇ℴ𝒿𝓂ë 𝓅ë𝓇 𝓂𝒾𝓇ë𝓀𝓊𝓅𝓉𝒾𝓂𝒾𝓃!

#uke

#ujësjellësielbasan💧