Categories
LAJM

Myftinia Elbasan jep njoftimin e rëndësishëm për besimtarët myslimanë: Imami i Qabes së Shenjtë viziton sot Elbasanin

Myftinia Elbasan njofton besimtarët  dhe besimtaret për vizitën e Imamit të Qabes Sheikh Abdullah Aëad Al- Juhany. Shkëlqesia e tij do të marrë pjesë në faljen e namazit të akshamit në Xhaminë e Ballies sot më datë 3 tetor.(ora 18:25)

Gjithashtu Imami i nderuar do të mbajë një ligjëratë për besimtarët dhe dashamirësit e fesë së bukur islame.

Shkëlqesia e Tij Sheikh Abdullah Aëad Al- Juhany ndodhet për një vizitë në Shqipëri me ftesë të Kryetarit të KMSH-së H. Bujar Spahiu.

Myftinia Elbasan falenderon ambasadën e Arabisë Saudite në Shqipëri dhe Komunitetin Mysliman Shqiptar që bëri të mundur vizitën e këtij personaliteti fetar të botës islame në qytetin e Elbasanit.