Categories
Uncategorized

Dikur pjesë e “Dancing with me” sot Valbona Selimllari pjesë e “Dancing with the Stars”. Si është marrëdhënia Bobit me Alketa Vejsiun?!

Valbona Selimllarin do ta shohim këtë sezon në rolin e anëtares se jurisë së “Dancing with the Stars”. Por prej vitesh ka qenë pjesë e programit “Dance with Me” në Tv Klan.

Dhe në këtë drejtim Bobi do t’i bëjë konkurrencë dy mikeshave të saj të vjetra Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiut, prandaj dhe të gjithë pyesin se si është sot raporti mes tyre.Mesa duket asgjë s’ka ndryshuar pasi shohim që Alketa i ka dërguar një zemër në foton e fundit që Valbona ka postuar nga Italia.

Siç kuptohet qartazi edhe Alketa ka patur nevojë ta ndryshojë rrënjësisht tavolinën e jurisë, por edhe Valbona ka patur nevojë për eksperiencë të re siç do të jetë për të “Dancing with the Stars”.