Categories
KURIOZITETE

Nusja u largua nga dasma e saj dhe shkak u bë kërkesa e pazakontë e dhëndrit, nuk donte që babai i saj ta…

Pasi pati një zënkë të madhe një nuse e quajti dhëndrin e saj egoist sepse ai nuk e lejonte babin e saj ta përcjellë drejt altarit. Të gjitha vajzat do të dëshironin që babai i tyre t’i shoqëronte në ditën e tyre të madhe dhe ta çmonte atë si një kujtim të veçantë.

Dihet që nusja u grind për këtë me dhëndrin e saj kur ai nuk donte që babai i saj ta jepte atë.

Dhëndri nuk do që babai i nuses ta shoqërojë atë në altar sepse ai nuk shkon mirë me të. Nusja është shprehur se ka një marrëdhënie të shkëlqyer me të atin dhe e respekton shumë atë.

Duke qenë një baba beqar, ai punoi shumë për dy vajzat e tij.

Dhëndri nuk mund ta shohë kurrë atë anë të tij dhe ndan mendime dhe opinione kontradiktore me të. “Një herë i fejuari im i sugjeroi babait tim të shiste kamionin që ka sepse ka vite që rri atje”, shkruan nusja.

“Babai im u ofendua sepse ky është kamioni i gjyshit tim dhe ai nuk ka para për ta rregulluar atë.”

Ka pasur argumente të ngjashme ku të dy kanë pasur mendime të ndryshme për të njëjtën situatë. Një debat i fundit që të dy kishin ishte për martesën.

Mosmarrëveshja e tyre e fundit ishte kur babai im refuzoi t’i jepte para të fejuarit tim për të kontribuar në dasmë.

“I fejuari im u ankua, por unë thashë që babai im nuk është i detyruar të paguajë dasmën,” tregon nusja. Pas kësaj, dhëndri deklaroi se nusja duhet të gjente dikë tjetër që ta përcillte në altar.

Nusja kërkoi një shpjegim dhe dhëndri përsëriti të njëjtën gjë që babai i saj nuk po ndihmon në dasmë.

Nusja shtoi:

“Unë u mërzita dhe argumentova pse babai im refuzoi të kontribuojë sepse nuk ka para, nuk ka mundësi të paguajë.

Dhe ashtu si çdo nuse dua që babai im të më çojë në altar në ditën time të dasmës.”

Kjo çoi në një debat të madh mes dhëndrit dhe nuses.“Ai tha se unë po përpiqesha t’i prishja humorin dhe ta mërzitja në ditën tonë të dasmës, por unë e quajta egoist që donte të hiqte momentin që gjithmonë ëndërroja,” shkruan nusja.

Nusja e ndjeu se ishte e padrejtë nga dhëndri që t’i kërkonte një ndryshim kaq të madh në dasmë dhe u largua ..

Ju anën e kujt mbani?

Burimi:YourTango