Categories
KURIOZITETE

10 karakteristikat e burrit më të mirë ne bote. Karakteristika e pestë nuk është për për burrat shqiptarë.

Në jetën e përditshme, është e lehtë t’i marrësh si të mirëqenë njerëzit më të afërt. Burri juaj është konstant, ditë pas dite dhe për disa arsye, kjo mund ta bëjë të lehtë nënvlerësimin e tij. Jo çdo burrë është i shkëlqyer, por nëse burri juaj i bën këto gjëra, ju e dini se jeni me fat që e keni atë në jetën tuaj.

  1. Atij i pëlqen të jetë burri juaj

Nga të gjitha rolet e tij në jetë, një nga të preferuarat e tij është të martoheni me ju.

  1. Ai është besnik

Edhe nëse ai tundohet të kompromentojë marrëdhënien tuaj, burri juaj zgjedh t’ju jetë besnik, sepse ai e vlerëson atë angazhim.

  1. Ai mbështet ëndrrat tuaja

Burri juaj beson se ju mund t’i përmbushni qëllimet tuaja dhe është i gatshëm të bëjë sakrifica për t’ju ndihmuar t’i arrini ato.

  1. Ai e do të qeshurën tuaj

Të dëgjosh të qeshësh e mbush bashkëshortin me gëzim, sepse ai e do kur je i lumtur. Ai bën gjithçka që mundet për t’u siguruar që ju të qeshni çdo ditë.

  1. Ai lan enët

Burri juaj kontribuon në punët e shtëpisë, sepse ai e kupton që ju të dy jeni një ekip.

  1. Ai shikon filmin tuaj të preferuar

Edhe nëse ai e urren atë, ai është i gatshëm të bëjë kompromis dhe të bëjë atë që dëshironi (disa herë).

  1. Ai ju vë në plan të parë

Ju vini përpara fëmijëve dhe para punës së tij. Gruaja e tij është prioriteti i tij kryesor.

  1. Ai kërkon mendimin tuaj

Mendimet tuaja kanë rëndësi për të, kështu që ai sigurohet që zëri juaj të jetë një faktor kontribues në vendimet e tij.

  1. Ai ju respekton

Ai ju vlerëson si individ dhe ju trajton në përputhje me rrethanat.

  1. Ai kalon kohë me ju

Ju jeni personi i tij i preferuar për të qenë pranë, kështu që ai dëshiron të jetë sa më shumë pranë jush.