Categories
LAJM

29-vjeçarja angleze mbytet gjatë ekspeditës së zhytjes, aŗrestohet 45-vjeçari nga Saranda.

Një 45-vjeçar, banues në Sarandë është aŗrestuar pas mbytjes së një 29-vjeçareje angleze. Bëhet e ditur se 45-vjeçari është aŗrestuar për veprat penale “Shkelja e rregullave të mbrojtjes në punë” dhe “Punësimi i paligjshëm”.

29-vjeçarja britanike është mbytur ditën e djeshme në vendin e quajtur “Vapori i mbytur”, gjatë një ekspedite zhytjeje me përgjegjës 45-vjeçarin.

Nga verifikimet ka rezultuar se S. K. e kishte punësuar në mënyrë të paligjshme instruktoren e zhytjes, në grupin e tij të punës, si dhe nuk ka siguruar kushtet e nevojshme teknike për zhytje.