Categories
VIP

Fjoralba probleme me shëndëtin mendor? Arsyeja pse nuk mund të bëjë fëmijë.

Fjoralba Ponari ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në rrjete sociale, ku një prej tyre e ka pyetur rreth planeve për fëmijë.

Moderatorja ka treguar se e dashuron idenë e të pasurit një fëmijë, por angazhimet dhe shëndeti i saj mendor i thonë “jo”.

“E dashuroj idenë e të pasurit një fëmijë për 5 sekonda, por pastaj ftillohem sepse angazhimet, synimet dhe shëndeti im mendor thonë jo!, ka shkruar Fjoralba.