Categories
KURIOZITETE

Rrëfehet 25-vjeçarja që nuk ka 2 dhëmbë. “Djemtë shokohen në takimet e para”

Jo të gjithë njerëzit në takimin e parë zbulojnë gjithçka për veten e tyre dhe mbajnë sekrete të caktuara, por një vajzë 25-vjeçare përballet me një problem të veçantë, pasi i mungojnë dy dhëmbët e përparmë. 25-vjeçarja Lily Magno u përfshi në një aksident me skateboard në moshën 13-vjeçare, duke rezultuar në dëmtime të rënda në protezat e saj dhe humbjen e dy dhëmbëve të përparmë.

Që atëherë, ajo nuk ka bërë asnjë implant, kështu që ka një boshllëk të madh në gojë dhe ka turp ta tregojë atë. Në fakt, siç shprehet ajo: “Jam ngacmuar pa mëshirë si në internet, ashtu edhe nga njerëzit që njoh. Më vjen turp të tregoj dhëmbët në takime”.

Kështu, ajo vetë vendos një kllef me dy dhëmbë fals, të cilët i heq pas një ore, për aq kohë sa ka njohur partnerin e ardhshëm. Megjithatë, reagimet nuk janë gjithmonë të lezetshme dhe shumë njerëz kanë qeshur përballë saj.

“Njerëzit priren të më gjykojnë menjëherë, qofshin të neveritur apo të tronditur”, thotë ajo për reagimet me të cilat përballet.

Reagimet kur zbulon të vërtetën

25-vjeçarja tha se reagimet ishin të ndryshme, me një burrë që gati u hodh nga tronditja. “Është pothuajse si një nga ato situata ku dikush ka ushqim në dhëmbë dhe dikush dëshiron të jetë i mirë dhe të mos thotë asgjë, ky është reagimi që marr zakonisht”, tha Lily Magno.

“Ju mund ta shihni në fytyrën e tyre, por ata nuk thonë asgjë për këtë”, tha ajo, duke vënë në dukje se “kam pasur shumë reagime të përziera, kam pasur dikë aq të neveritur një herë sa për pak u hodh dhe ia mbathi nga une.”