Categories
LAJM

Ujësjellës kanalizime Elbasan ka një njoftim të rëndësishëm për qytetarët: Duke filluar nga kjo datë…

Ujësjellës kanalizime Elbasan njofton qytetarët se do të kryhen punime për zëvendësim linje në dy lagjet ‘’𝐒𝐲𝐫𝐣𝐚 𝐃𝐲𝐥𝐠𝐣𝐞𝐫𝐢’’ dhe ‘’𝗦𝘂𝗹 𝗣𝗮𝗽𝗿𝗶’’. Për këtë arsye do të ketë edhe bllokim të rrugs nga ish-Stacioni i Trenit në drejtim të Rrethrrotullimit të postës.

Njoftimi i plotë:

📢 𝗡𝗝𝗢𝗙𝗧𝗜𝗠!

Nisur nga problematikat e vazhdueshme të shfaqura në rrjetin e ujit të pijshëm🚰 DN 200 PE,

📍 𝗟𝗮𝗴𝗷𝗮: ‘’𝐒𝐲𝐫𝐣𝐚 𝐃𝐲𝐥𝐠𝐣𝐞𝐫𝐢’’, dhe ‘’𝗦𝘂𝗹 𝗣𝗮𝗽𝗿𝗶’’

Do të kryhen punime për zëvëndësim linje.

Periudha kohore e punimeve do të jetë 4 javore, nga

🚧. 𝐃𝐭: 𝟏𝟓/𝟎𝟗/𝟐𝟎𝟐𝟐 – 𝟏𝟒/𝟏𝟎/𝟐𝟎𝟐𝟐. ⚠️

🚧Punimet do të kryhen në këtë segment rrugor me drejtim lëvizje nga ish-Stacioni i Trenit në drejtim të Rrethrrotullimit të postës. Gjatë punimeve ky aks do jetë ⛔️.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

#uke

#ujësjellësielbasan💧

#ujësjellëskanalizimeellbasan💧