Categories
VIP

Princ Harry shkruan letrën prekëse për Mbretëreshën Elizabeth III

Princ Harry i cili konsiderohej si nipi i preferuar i Mbretëreshës Elizabeth II dhe më pas si djali plangprishës i familjes mbretërore, ka prekur të gjithë me letrën e tij të lamtumirës për gjyshen e tij të dashur.

“Në festimin e jetës së gjyshes sime, Madhërisë së Saj Mbretëreshës dhe në zi për humbjen e saj – ne kujtohemi për busullën udhëzuese që ka qenë për shumë njerëz në angazhimin e saj ndaj shërbimit dhe detyrës””, shkruan Harry.

“Ajo ishte e admiruar dhe e respektuar globalisht. Hiri dhe dinjiteti i saj i palëkundur kanë mbetur të vërteta gjatë gjithë jetës së saj dhe tani trashëgimia e saj është e përjetshme. Mbaj mend fjalët që tha pas vďekjes së bashkëshortit të saj, Princit Philip, fjalë që mund të na sjellin ngushëllim të gjithëve tani:” “Jeta, natyrisht, përbëhet nga ndarjet përfundimtare dhe takimet e para”.

Gjyshe, edhe nëse kjo ndarje përfundimtare na sjell trishtim të madh, unë do të jem gjithmonë mirënjohës për të gjitha takimet tona të para, që nga kujtimet e mia të fëmijërisë me ty, duke të takuar për herë të parë si Komandant i Përgjithshëm, në momentin e parë me ty takova gruan time të dashur dhe përqafova stërnipërit e tu të dashur.

I vlerësoj këto momente të përbashkëta me ju dhe shumë momente të tjera të veçanta në mes. Ju tashmë na mungoni, jo vetëm për ne, por për të gjithë botën. Dhe sa i përket takimeve të para, ne tani nderojmë babanë tim në rolin e tij të ri si Mbreti Charles III. Faleminderit për angazhimin tuaj ndaj shërbimit. Faleminderit për këshillën tuaj të mirë.

Faleminderit për buzëqeshjen tuaj ngjitëse. Edhe ne buzëqeshim duke e ditur që ju dhe gjyshi jeni ribashkuar tani dhe të dy së ​​bashku në paqe .”