Categories
KURIOZITETE

Nëse partneri juaj bën këto tre gjëra, ai nuk ju do vërtet

Çdo marrëdhënie dashurie nënkupton kompromise, por ka kufij që nuk duhen kapërcyer. Kur keni hyrë në një lidhje, ndoshta keni qenë të vetëdijshëm për shumë gjëra rreth partnerit. Ka gjëra që janë pa kompromis dhe nëse partneri po ju detyron të hiqni dorë prej tyre, do të ishte mirë t’i jepni fund.

Qëllimet tuaja personale

Qëllimet e ndryshme janë një gjë krejtësisht e natyrshme dhe mund të kenë të bëjnë me gjëra krejtësisht të ndryshme, nga rritja e fëmijëve deri te ideja e udhëtimit më të mirë së bashku. Megjithatë, qëllimet tuaja personale nuk hyjnë në sferën e ndikimit të partnerit tuaj dhe nuk duhet. Me pak fjalë, partneri juaj nuk duhet të përpiqet të ndryshojë qëllimet tuaja të karrierës, arsimit ose suksesit.

Karakteri juaj

Me kalimin e kohës, ju dhe partneri juaj njiheni më mirë dhe fitoni njohuri për disa cilësi që nuk ishin shfaqur më parë. Është shumë mirë nëse partneri juaj dëshiron të ndahet sepse nuk i pëlqen diçka tek ju. Megjithatë, është problematike nëse ai po përpiqet t’ju ndryshojë. Duhet të qëndroni vetvetja me çdo kusht!

Miqtë dhe familjarët tuaj

Nëse partneri juaj përpiqet t’ju ndajë nga njerëzit e afërt, duhet të shqetësoheni. Mbani mend se është krejtësisht e natyrshme që ai të shprehë shqetësimin e tij nëse mendon se një nga njerëzit që njihni ka një ndikim të keq tek ju, por ai nuk ka të drejtë t’ju kushtëzojë ose t’ju pengojë të shihni dikë. Përpjekja për të kufizuar rrethin e njerëzve në të cilët jetoni është shpesh një nga shenjat që keni të bëni me një manipulues.